Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig jó egy hajfesték?

Meddig jó egy hajfesték?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy syoss hajfestéket de sehol nem látom rajta a lejárati dátumot..általában meddig jó egy hajfesték? És ezen miért nincs rajta?
2014. nov. 2. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
ha csak úgy áll a dobozában, akkor sokáig eláll. a pontos időpontot én se tudom, hogy meddig lehet felhasználni. egy a biztos. ha már kikeverted, akkor azt használd is fel, mert a kikevert festéket nem szabad tárolni a következő festésig.
2014. nov. 2. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Rajta kell lennie ilyen számoknak hogy E07/15 vagy hasonló. Az a lejárati dátum. Évekig eláll amúgy.
2014. nov. 2. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, évekig eláll, a gyártás időpontjától, nem a vásárlásétól. Sajnos belefuthat az ember olyanba, aminek már nem sok van hátra. A tubus végére szokták rányomni, vagy a papírdobozra. Valahol lennie kell, hiszen az szabály.
2014. nov. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!