A csokicsöves szoli tényleg nehezebben okozz rákot? A bőrkímélő szoli miért jobb?
Valahol azt olvastam,hogy a csokicsöves szolitól nem lehet rákot kapni ezt nehezen hiszem el,de az talán lehetséges,hogy nehezebben lehet ez igaz?
A bőrkímélő szoli miért "kímélőbb" a többinél?
Nem, a pofon azért kéne, hogy leszállj a földre, és észhez térj. Világos a bőröd. Na és? Ha barnább lesz szebb leszel, jobb leszel, okosabb leszel, értékesebb leszel? Nem. Csak barnább leszel egy tized árnylattal. Ki nem sz*rja le? Nem az egy tized árnyalattal sötétebb bőrszíned miatt lesz neked jobb. Mindössze tök fölöslegesen elköltöttél egy csomó pénzt, és időt, mert a hiúságod akkora, hogy egy ilyen apró, lényegtelen dolog megváltoztatásán küszködsz. Csak azért, hogy más esküvőjén jobban nézz ki.
"Nem akarok fehér bőrt, esküvőre megyek, úristen, most mi lesz? Ha elmegyek szoliba, mindenki észre fogja venni, és úgy sokkal jobb lesz!" Megsúgom, nem nem fogják észrevenni, és nem is lesz jobb.
Elárulom mitől lesz neked jobb! Attól, ha a valódi problémákkal, és a valódi értékekkel foglalkozol.
Legyél az esküvőn kedves, figyelmes és ízléses. Nem hiszem, hogy a "legyél barnább" kifejezés beleillik a felsorolásba.
És ha esetleg leöregeznél (történt már itt velem ilyen), elárulom, hogy csak 16 éves vagyok.
Micsoda egy idióta vagy 14-es... ezer éves a kérdés, de felmegy bennem a pumpa, ha valakit a szoliról akarnak lebeszélni. Tudod amikor mindenki azt kérdezi, hogy beteg vagy-e és IDEGENEK beszólnak az utcán és SENKINEK nem tetszik a hófehér bőröd, amin virítanak a vörös pattanások, jobban mint egy barna bőrön, akkor igenis szerintem megvan a jogod barnulni egy kicsit. 16 évesen (bár most már több vagy) én nem ugattam volna, hanem megtanultam volna egy kérdésre válaszolni, nem hülyeségeket odamakogni.
Amúgy rákot bármitől lehet kapni, a cigitől és a sok feldolgozott ételtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!