Mi a véleményetek a göndör haj+oldalfrufru párosításról?
Figyelt kérdés
Természetes göndör hajam van,majdnem a fenekemig ér,és most nagyon gondolkodok az oldalfrufrun.Sose volt még,de így olyan egyhangúnak érzem hajam,pedig lépcsősre van kicsit vágatva,de szeretnék vmi újítást.Barátnőim szerint is jól állna,de egyikőjüknek sem ilyen göndör haja,vki megosztaná velem a tapasztalatait? (muszáj lenne e mindig vasalni,nagyon begöndörödne e stb.) Ja egyébként kicsit hosszúkás arcformám van,ahhoz illene? Előre is köszi! :)2014. nov. 2. 13:45
1/8 anonim válasza:
Igen. Illene hozzád, láttam egy pár embernek olyan frizurát és nagyon tetszett... :) :D
Nem akarsz cserélni hajat, az enyém sima, mindig is göndört szerettem volna... ;)
2/8 anonim válasza:
Mindig vasalni kellene, különben egy pamacsod,lenne frufru helyett.
3/8 anonim válasza:
Szintén göndör hajam van, és volt többfajta frufrum. Borzalmas volt, sose arra állt, amerre kellett, a vasalás pedig max 3-4 óráig tartott ki, ha nem használtam rengeteg fixálót.
4/8 anonim válasza:
Ha kivasalod a frufru részét biztos jól állna. Nekem már háromszor is volt frufrum hullámos hajjal, de utólag mindig megbántam, mert folyamatosan belelóg az arcomba és eltakarja az egyik szememet! xD Jelenleg is növesztem.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Kedves első,néha nagyon is szívesen cserélnék :D Egyébként nem ilyen nagyon rövid frufrura gondoltam,hanem h még rendesen hátha tudja csatolni,ha nem vasalom meg nincs kedvem hozzá.Akkor is annyi baj lenne vele? :/
2014. nov. 2. 14:05
6/8 anonim válasza:
Csak arra figyelj majd fodrásznál, hogy ebben az esetben ne úgy legyen, hogy vizesen (így teljesen egyenesen) vágja le a kívánt hosszra, mert nekem egyszer úgy csinálták áll alatt érőre és a szemem magasságáig visszaugrott (de el tudtam tűzni, csak akkor hülyén nézett ki, ha az a rész megfeszítve van, míg a többi szabadon).
3-as voltam.
7/8 anonim válasza:
Mekem is göndör a hajam, és hirtelen felindulásból fufrut vágattam hozzá. A környezetem szerint jól áll, de hú...minden nap ki kell vasalnom, ami - ahogy te is tudod göndör hajú lévén - nem kis művelet. Persze ha esik az eső, párás az idő, satöbbi, akkor természetesen visszagöndörödik és úgy nézek ki nagyjából 10 perc utcán töltött idő után, mint aki most jött a '80-as évekből. :D Nekem tetszik így a hajam, mert jó egy kis változatosság, de azért kínosnak érzem, hogy mini hajvasalóval kell rohangásznom, ha nem akarok pulikutyaként díszelegni egész nap :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap megyek fodrászhoz,rávettem magam,nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz! :) :D
2014. nov. 6. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!