Száraz bőrre valami természetes módszer?
Figyelt kérdés
5 napja voltam kozmetikusnal es hat elég csúnyán kinyomta a mitesszereim, pattanasaim...a lényeg, hogy piros volt utána néhol fajt is. Másnap kamillas vattaval vegigmentem rajta es picit jobb lett, majd meg 2 nap múlva megint, de ugy kiszaritotta a bort a fejemen, hogy ilyen repedezett lett...van vmi ötletetek, hogy mit tegyek a szárazság ellen? Vagy hogy jöhet le? Mert ha ez a száraz lejonne egész jó-e ne a bőröm, mert a sebeket is leszaritotta csak nem akarom vakargatni2014. nov. 1. 08:14
1/3 anonim válasza:
Hidratálókrém!! Nagyon fontos, hogy hidratált az arcbőröd, ez nem reklámfogás. Ha természetességre törekszel, a Nivea Pure&NAtural arckrémeket tudom ajánlani, a nappali és az éjszakai is mesés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!