Milyen házi hajápoló recepteket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, sűrűn vasalom a hajam (tudom, hogy nem egészséges) és így a hajam vége eléggé töredezett. Viszont a töve hamar zsírosodik. Olyat szeretnék ami nem zsírosítja és nehezíti el a hajam, viszont nem is szárítja ki, valamint selymessé teszi. Valami olcsóbb házi praktikát szeretnék kipróbálni, ami rövid időn belül hat. (szóval nem 1 hónapig kell csinálni, hogy meglátszódjon)
Előre is köszönöm a válaszokat, természetesen mindenkinek megy a zöld kezecske :)
2014. okt. 31. 20:23
1/4 anonim válasza:
Ne vasald, vagy ha nagyon muszáj, akkor használj hővédőt minden alkalommal!
2/4 anonim válasza:
Én ricinusolajat keverek össze olívaolajjal és tojássárgájával. Elég nehéz kimosni, de úgy tapasztaltam, jót tesz a hajamnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kéne vasalni, de ilyen hülyén göndör hajam van és oroszlános lesz, kivéve ha reggel megmosom és magától megszárad, akkor aznap még okés. De megpróbálok erre is valamit kitalálni, hogy ne kelljen vasalni. Köszönöm a válaszokat, kipróbálom őket! És az olajat hogy mosod ki a hajadból? Sokáig öblíted?
2014. nov. 1. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!