Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Inkább vasaljam a hajam? (Képpel)

Inkább vasaljam a hajam? (Képpel)

Figyelt kérdés

[link]

A környezetemben sokan mondják, hogy ronda a hajam, feláll, gubancos stb. és inkább vasaljam. Én eddig nem éreztem, hogy ennyire vészes lenne, tudom hogy kócos, de nem tudok vele mit csinálni, naponta többször fésülöm és mégis olyan mintha két napja nem fésülködtem volna.

2014. okt. 27. 17:57
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Sztem nagyon szep . Barcsak latnam az arcat is :33
2014. okt. 27. 19:42
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

28-as elég beteg, hogy a húgod melleit nézed :D Az meg pláne, hogy a kérdezőét fikázod. Nem is látszik a képen semmi, csak a haja. :D

Kérdező: nekem is ilyen hajam volt, de egy hónapja állig levágattam (hosszúkás arcom van, és így jobb is) de az állaga/típusa nekem is ilyen. Tényleg fontos a fodrász 3 havonta, mert sokkal rendezettebb lesz a hajad, nem csak az a megnőtt kategória. Vasalás helyett, nekem nagyon sokat segített egy jó hajbalzsam (én alverdét használok) amit percekig fönthagyok és alaposan lemosom. Sokkal simább és szebb a felszíne. :D Ennyit szerintem megérné kezdeni vele. :D De ne vasald, csak mert erőltetik. Nekem is mindig azzal jöttek, hogy jajj, de vasaljam, pedig 2 perc után visszaugrik az eredeti állapotába, de nem hitték el. :D

2014. okt. 27. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!