Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borostát előlehet segíteni?

Borostát előlehet segíteni?

Figyelt kérdés
A kérdés hülye tudom,de kifejteném. 18éves vagyok és alig van borostám pedig nagyon szeretnék. Van oldalt meg az államon stb de nem szúr annyira szemet.. Tudom,hogy nagyrészt genetika, de a lábam olyan szőrös,hogy ilyen az osztályban sőt a suliban sincs szerintem. Van valami praktika,hogy egyre dúsabb legyen? Heti 2szer borotválkozok rendes borotva, borotva hab. Előre is köszönöm.
2014. okt. 24. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szaliciles alkohol. Az megerősíti a szőrtüszőt, de nem segíti elő. Elősegíteni nem lehet.
2014. okt. 24. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
tehát semmi olyan nincs amitől esetleg dúsabb lenne stb. nem baj azért köszönöm.
2014. okt. 24. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
esetleg vmi szteroidok
2014. okt. 24. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szteroidot inkább ne szedj! 18 évesen még bőven van időd fejlődni, tudom, hogy nagyon szeretnéd, de ha vársz türelmesen, akkor lesz majd, hidd el. Addig szerintem semmiképp ne hagyd meg, mert az a ritkás, puhaszálú "kockagyerek-macsakbajsz" (vagy hogy mondjam) nem néz ki valami jól. Semmi baj a sima arccal, egy darabig még borotválkozz, aztán egy, másfél év múlva majd arra ébredsz, hogy "jé, milyen sűrű a borostám" :)
2014. okt. 24. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem hozzászólónak...nem áll meg 18 éves korban a szőrzet növekedése. Most 23 éves fejjel még mindig úgy érzem, hogy picit sűrűsödik évről évre a borostám...
2014. okt. 25. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze borotvalkozok rendesen undorítónak tartom azt a gyerek bajszot. Mert annyira már elég erős,hogy latszodjon. Köszönöm a válaszokat:)
2014. okt. 25. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!