Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Foltosan kezdett kikopni a...

Penduska kérdése:

Foltosan kezdett kikopni a hasam. Mi lehet az oka illetve, hogy lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Nyáron voltunk nyaralni és nagyon szépen egyenletesen lebarnultam.Néhány hétre rá hogy hazaértünk észrevettem,hogy elkezdett kikopni a szép barna színem elsősorban a hasamon..Úgy döntöttem elmegyek szoliba, hátha azzal visszabarnulok..De nem, sajnos nem segíetett sőt még úgy érzem rosszabb lett.Pedig nem gagyi szoliba voltam, persze lehet nem a szoli az oka de én annak tudtam be.Egyszerűen foltosra kopott a hasam, de csak az. Nem tudom mit tudnék tenni annak érdekében,hogy egyenletesre visszabarnuljon a hasam? Nagyon zavar már..!Próbáltam már többször leradírozni, de az sem segített..ha bárki ilyen vagy ehhez hasonló cipőben járt vagy jár az ossza meg velem a tapasztalatait..Nagyon örülnék neki ha újra "egyszínű" és nem foltos lenne a hasam :)Köszönöm a válaszokat! (L/21)
2014. okt. 22. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszínű akkor lesz ha lekopik a barnaság mindenhonnan. Egyszínűre barnulni nem lehet ha már foltos vagy.
2014. okt. 22. 19:35
 2/3 anonim válasza:
#1-nek igaza van már nem tudsz lebarnulni egyenletesen, addig amíg nem kopik ki a barna szín használj barnító krémet a hasadon
2014. okt. 22. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha elkeserítőek is :)
2014. okt. 25. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!