Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet olyan hajam mint...

JustAysen kérdése:

Hogyan lehet olyan hajam mint Skrillexnek?

Figyelt kérdés
Egy pár hete nagyon megtetszett ez a hajstílus és megszeretném tudni, ha már oldalt le van vágva a "felső" részt hogyan növesszem, hogyan alakítgassam, hogy jól nézzen ki és ne "lányos" legyen. Gondolom értitek hogyan értem. Minden értelmes válaszra megy a zöld pacsi :) Ja, és elnézést ha ezt a kérdést rossz kategóriába raktam.

2014. okt. 20. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
hát pl a fodrásznak mindig mondod hogy felül ne vágja mert ott növeszted. De ha nőies arcod van akkor így is úgy is lányosnak fog hatni kicsit a haj. Alakítani meg annyi h tartsd tisztán és fésüld oldalra
2014. okt. 21. 00:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából amiket mondtál úgy csináltam eddig is szóval... Na nembaj akkor kiderült, hogy semmi extra csak folytassam ahogy eddig volt. És az arcom az nem igazán nőies, úgyhogy szerintem nem lesz gond. Ment a zöld pacsi :)
2014. okt. 21. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyire hosszú most? :) most nekem is ilyen felnyírt hajam van, felül tovább kéne növesztenem.
2014. okt. 24. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát egynelőre még nem olyan hosszú, )rossz az aki rosszra gondol :D ) Ha előre fésülöm kb. a pupillámig ér a hajam vége
2014. okt. 26. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!