Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyenes volt eddig a hajam...

Szambós kérdése:

Egyenes volt eddig a hajam most meg mar inkabb ilyen hullamos miert van ez?

Figyelt kérdés
A masik milyen samponokat tudtok most igy ajanlani a hajamra,ki van szaradva a hajam alig vasalom es meg is toredezik valami jofele sampont szeretnek hasznalni ami jo is apol!
2014. okt. 20. 20:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Es sajnos hullik is irjatok mar lecci ezekre egy jo sapmont meg ilyeneket
2014. okt. 20. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Alig vasalod? Semennyire ne vasald, mert attól kiszárad és töredezik. A sampon pedig ezen nem segít, fodrászkellékesben lehet kapni a jobb fajtákat. De neked inkább hajvágás kell, aztán argán olaj hajápolásra.
2014. okt. 20. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Hat de neha muszaj kivasalni ugy jobban nezek ki es jobban is erzem nagam...mar vettem ilyen tojasosat es semmit nem hasznalt , 1 honapja lett vagatva meg is egy ket helyen durvan szet all hat ilyen hullamos hajra kellene sampon
2014. okt. 20. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Kallos hajolaj, Gliss Kur pakolás, Dove hidratáló spray... Próbálkozz, nekem ezek váltak be. És NE vasald!
2014. okt. 21. 04:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom majd kiserletezek melyik leasz jo
2014. okt. 21. 05:32
 6/6 nufnuf ***** válasza:

Durván roncsolódott lehet a hajad ha feltörtek benne a kémiai kötések és hullámos lett. Illetve, lehet ez fejlődés is tulajdonképpen. Kár, hogy nem írtad, hogy hány éves vagy.Én pl. szőke egyenes voltam 10 éves koromig, most barna hullámos.

Mindenképpen azt tanácsolnám, hogy a törött végeket vágasd le. Persze, szeretjük a hosszú hajat, de ha nem teszed meg akkor tovább törik és vékonyodik.

Olyan sampont válassz, ami nem 2in1 mert az személyes tapasztalatom alapján nem helyettesíti a balzsamot. A loreálnak vannak jó 'zsíros' samponjai amit érdemes lenne kipróbálnod ( bár az árát elkérik)

2014. okt. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!