Hogyan tudnám rendesen kifésülni a hajamat?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyén hangzik, de egyszerűen hiába fésülöm ki a hajamat, fél órával később tiszta gubanc...:/ mit tudnék vele csinálni, hogy ne keljen állandóan fésülgetni?2014. okt. 19. 18:44
1/3 anonim válasza:
Az én hajam ugyanilyen!Emlékszem általános iskolába hordanom kellett magammal fésűt és minden szünetben meg kellett fésülködnöm,mert az osztályfőnök kiabált velem!Na de most már nagy lány vagyok,nem ugat senki,szóval csak hajmosás előtt szoktam kifésülni.(Bár nekem göndör hajam van,fürtökben lóg,szóval így már nem kócos)
2/3 anonim válasza:
hát... fogd össze :) nekem derékig ér,, es egyan ez a problémam... összefogom és kész :D
3/3 anonim válasza:
Tangle Teezer fésű. De most Hajnalka Herczeg csatornáján nyereményjátêk van , és a nyeremény egy olyan Tangle Teezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!