Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért egyforma minden öreg...

Miért egyforma minden öreg (nő) frizurája?

Figyelt kérdés

Akárhol látok öreg nőket, mindig ugyanolyan frizurájuk van: rövid haj, begöndörítve.

Miért van ez? Miért nincs mondjuk hosszú hajuk, vagy vállig érő hajuk, vagy ezer más frizura létezik. Gondolom fiatalkorukban nekik is volt többféle, nem?

Köszönöm :)

2014. okt. 19. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom így egyszerűbb.. én hosszú hajat szeretnék majd öregen is :( :D
2014. okt. 19. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy öreg ?
2014. okt. 19. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy idősebb korban több a rövid hajú nő, és ennek több oka is van.

A haj a kor előrehaladtával változik, általában még ritkul is, nem lesz olyan jó a tartása, mint fiatalabb korban. Tehát praktikusabb, ha rövid. Ráadásul egy hosszú, lófarkas hatvanas vagy hetvenes hölgy elég furán néz ki (van, akinek jól áll!), és fiatalít a rövidebb fazon.

A mai hetvenes-nyolcvanas korosztály még előszeretettel daueroltat, mert azzal nem kell bajlódni, mosás után beáll, aztán annyi. Ráadásul fiatal korukban egész más volt a frizuradivat, akkor még a dauer-berakás volt az általános, aztán ezt szokták meg.

2014. okt. 19. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. okt. 19. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
én akiket ismerek azért rövid, göndör nekik mert kopaszodtak és igy dúsabbnak látszik a hajuk ^^ vagyis ezt mondták amikor megkérdeztem
2014. okt. 24. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!