Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit keres havonta egy jó,...

Mennyit keres havonta egy jó, tehetséges fodrász?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez változó. Függ attól is hogy milyen a vendégköre,és hogy nagyvárosban vagy egy faluban van-e az üzlete. :S
2010. jan. 24. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Plusz attól is függ, hogy vállalkozó vagy vagy alkalmazott, de mivel szerintem te most azt reszkírozod, ha jól keresnek a fodrászok akkor te is az leszel ezért csak annyit mondok, hogy fodrásznak csak akkor menj, ha alázatos vagy és szívvel lélekkel tudod csinálni. Én akkor is csinálnám, ha nem kapnék érte egy forintot sem, de valamiből élni is kell. Ez egy szerelem szakma csak rajongóknak!
2010. jan. 26. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdeztem, mert nagyon érdekel, szeretem, DE valamiből élni is kell. Éhkoppért nem mennék fodrásznak, megmaradna hobbinak.:)
2010. jan. 27. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyit mondhatok, hogy első évben elég nehézkes aztán ha beindul a szekér lehetsz szakítani vele. Nekem van ismerősöm, aki mesterfodrász húszas évei végén van, tévénél is dolgozik, mint szintén fodrász plusz persze szalonban is és havonta azért leszedi magának az ötszázezreket, persze ez is ingadozhat és ez egy szélsőséges példa, de átlagban azért lehet keresni vele csak nagyon nagyon ott kell lenni a toppon! Én külföldre fogok kimenni, ha meglesz az itthoni kellő gyakorlatom. Két év múlva kint(Anglia) szeretnék jól keresni ottani viszonylatban és nem itthon, mert a kettő kicsit eltérő.

(első kommentelő)

2010. jan. 27. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
hopp második(hehe)
2010. jan. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!