Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitol pattanasos a fenekem? Sos

Mitol pattanasos a fenekem? Sos

Figyelt kérdés
Igyekszem pamut fehernemut hordani,a sok ulest nem tudom kivedeni gimnazistakent..sehol nem vagyok pattanasos,az arcomon neha van1-2,de a fenekemen szinte mindig neha tobb neha kevesebb piros-kozepes meretu(nem lehet kinyomni).szegyenlek elmenni orvoshoz vele,nagyon kellemetlen..adok magamra,igenyes lany vagyok es ez nagyon bant.mit csinaljak?
2014. okt. 18. 19:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Neha lekenem arctonikkal az valamit javit rajta,de nem sokat..
2014. okt. 18. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ki vagy persegve? Nekem akkor volt ilyen, amikor nem törölköztem meg ott rendesen.
2014. okt. 18. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
egyebkent szerintem arctisztito szerek működnek ott is.
2014. okt. 18. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon függ a bőrtípustól is. Inkább próbálkozz hintőporral, esetleg egyszer-kétszer Micosid (lámbomba elleni, baktericid hatású) hintőpor is megengedett. Sajnos a sok ülés nem javítja a helyzetet.
2014. okt. 18. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Sokat ülsz rajta! Mozogni kellene!
2014. okt. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!