Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék itthon hajcsavar...

Hogyan tudnék itthon hajcsavarót készíteni?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom nem kerül sokba és menjek el és vegyek, de mindegyik túl kicsi! Igazából egyenes hajat szeretnék, ahhoz pedig nagy kéne. Megvettem a legnagyobbat amit találtam kb 2-3 város összes fodrászkellékesében és drogériájában (kb 5,5 cm átmérőjű), de attól is göndör lesz az alja. Szóval most már ott vagyok, hogy akkor megcsinálom én magamnak. De hogyan és miből?
2014. okt. 18. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Valami probléma van. A hajcsavaró azért van,hogy göndör legyen. ha egyenes hajat akarsz, akkor húzd ki kefével egyenesre és ne csavard be.
2014. okt. 18. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
De magamnak nem tudom rendesen kiszárítani. Minden hajmosásnál pedig azért nem mennék el egy fodrászhoz.
2014. okt. 18. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Wcpapír guriga, nagyobb gömbölyű flakon méretre vágva ,feltekerve és csattal rögzítve.
2014. okt. 18. 20:13
 4/8 Pánczél ***** válasza:
37%
szerintem a bab az nem hús
2014. okt. 20. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
"igazából egyenes hajat szeretnék" ---> azt hajvasalóval csinálják. Tök mindegy milyen méretű a hajcsavaród, az életben nem lesz tőle egyenes hajad. Azt valóban göndörítésre használják a kisebbet, hullámosításra a nagyobbat ahogy az előttem szóló is írta. Ezek közül egyik sem egyenes, akárhogy is nézem...
2014. nov. 27. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, olyan nagy guriga nincs, amitől az alja ne lenne picit hullámos, hiszen ívben van feltekerve!
2014. nov. 27. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
2014. nov. 27. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen hajcsavaró én úgy tudom hogy nagy hullámokra van kitalálva, nem pedig egyenesre. Megnéztem a videót... ennek a csajnak göndör haja van, ezzel valamennyire ki tudja húzni szerintem a göndörséget. Egyeneset egy hajcsavaró biztos hogy nem csinál, nem logikus. Többször is "megtöröd" az egyenességet azzal, hogy áttekered a csavaró ívén a tincset. És ahogy látom igen hosszú a csaj haja... lehet a nagy hullám kirúgja magát a haj hossza miatt. Nekem amikor derékig érő hajam volt, akkor nem maradt meg benne annyira a hullám, ha meg előtte még hajolajat is használtam, akkor meg semmi sem látszott. A dm - ben már láttam ilyen csavarót. De a wc papír guriga ennek a méretnek tényleg megfelel.
2014. nov. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!