Epilálom a lábam és ettől befele nő a szőröm, olyan mint egy miteszer. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy vannak bizonyos krémek, amik megakadályozzák a szőr befelé növekedését, de nem tudom, hogy használna e, még egy ismerősöm se próbálta ki.Borotválni meg nem akarom a lábam.Mit csináljak, csúnya a bőröm a nyomkodástól!2008. aug. 12. 08:54
1/3 anonim válasza:
Nos én 3 napja használom a Veet krémet, még nem tudom használ-e de az epilálás utáni pirosságot azonnal eltünteti...
Én le szoktam dörzsölni, mosdószívaccsal jó erősen, hogy fájjon, majd átkenem szőrtelenítőkrémmel, ez viszonylag hatásos...
2/3 anonim válasza:
Testradír és utána epilálás, szerintem,de még nem próbáltam :S
3/3 anonim válasza:
Én is átszoktam dörzsölni utánna jó erőssen és ez nekem bevált azóta nincs szörbenövésem csak nagyon ritkán . Nem tudom pontosan mi a neve de kapható vmi dúrva felületű szivacs naah azzal alegérdemesebb.. bár halottam olyat hogy valaki körömkefével szokta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!