Ha elmegyek kozmetikushoz, van esély arra, hogy javuljon a bőröm állapota?
Két éve voltam utoljára, mert elég makacs voltam, utáltam az egészet, mert fájt, és miután mindent kinyomtak, még másfél hétig piros volt az arcom. Most már kevesebb pattanás jön ki, viszont az államon som a mitesszer. Ha kozmetikus kinyomná őket, van esély arra, hogy kevesebb jön ki, szebb lesz a bőröm? Mitől pirosodott be mindig? Rosszul nyomták ki, menjek másik kozmetikushoz? Előre is köszönöm a segítséget! :)
15/L
Érzékenyebb fajta a bőröd. Nekem is egy hétig piros pöttyös volt az arcom kozmetikus után, el is döntöttem, hogy többet nem megyek. Egy kozmetikus sem varázsló, nem tud jobban nyomni, mint te. A különbség annyi, hogy több a kencéje, és rögtön fertőtlenít, miután kinyomott egy patit.
Bőrradírozz hetente MAX kétszer (többször nem szabad), és minden nap tisztítsd az arcod. Ha fürdesz, szappanozd be az arcod, kicsit dörzsölgesd, aztán mosd le. Utána használj hidratáló krémet. Nekem ezek beváltak. De az is jó, ha kibírod, hogy nem nyomkodod a patikat, amíg meg nem érnek teljesen. Utána ha kinyomod, elmúlik egy nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!