Mit használjak szarkalábak, karikák ellen?
18 éves vagyok, és máris megjelentek a szarkalábak a szemem alatt :( meg a sötét karikák. pedig alszok rendesen! Diétázok, de nem olyan kemény h vitaminhiányom legyen. Bááár zöldséget meg gyümölcsöt nem igazán eszek de szedem a Hair Clinic tablettát ami ugyebár vitamin...
Vettem Evianos szemkrémet, kicsit segített. De amikor mosolygok, eszméletlen sok ránc fut össze a szemem alatt. És ez kb 2 hónapja van így. Segítsetek! Milyen krémet használjak, egyáltalán, mit csináljak? Nem akarok ráncos lenni :(
sok alapozó...meg vannak a Niveának ilyen öregedésgátló krémjei
van szemráncok ellen is
Neked még nem kell szemránckrém! :)
Először is: biztos, hogy tényleg olyan sok "ránc" van ott? :) Nem azt akarom mondani, hogy képzelődsz, de sok tizenéves hajlamos a normális mimikai ráncokat eltúlozni. Kérdezz meg valakit, hogy mit gondol róluk (de ne anyukádat, mert azt úgysem hiszed majd el) :)
Egyébként az is lehet, hogy fogytál, és az arcod "összeesett" egy kicsit.
A szem alatti sötét karika már más kérdés. Ha tényleg nem vagy kialvatlan, akkor okozhatja akár vérszegénység is. Nincs véletlenül ilyen problémád?
De az is lehet, hogy pusztán genetika: pl. túl vékony bőr a szemed alatt.
Segíteni smikkel simán tudsz rajta: vegyél egy jó kis korrektort! A essence-nek láttam olyan korrektorját, ami három szín egy palettán (zöld, sárga, rózsaszín). A karikáidon a zöld fog segíteni, csak arra figyelj oda, hogy szépen dolgozd el. Meg van egyébként egy csomó termék kifejezetten szem alatti karikákra, azokat is kipróbálhatod.
A kozmetikusnál kérj arcmasszírozást, mert fokozza a vérbőséget, így mindenképpen látványos eredménye lesz. :)
Emellett igyál nagyon sok folyadékot, hogy ne száradjon ki a bőröd, mert az is okozója a rácosodásnak.
Nem írtál arról, hogy dohányzol-e. Ha igen, akkor arról is le kellene mondanod- már csak a szép bőr érdekében is: a cigi rengeteg vizet von el a szervezetből- a bőr sejtjeiből is, így logikus, hogy a bőr idővel "összeesik".
köszi! megkérdeztem másokat is, és mindenki azt mondta, hogy nincs ott semmi ránc :D úgyhogy muszáj lesz hinnem nekik... a sötét karikák meg mostanra már elmúltak a krémtól.
asszem le kéne állnom az aggódással :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!