Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hosszú lehet körülbelül...

Milyen hosszú lehet körülbelül egy ilyen hajviselet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Be szeretnék újítani egy új hajístílussal és a rövidre gondoltam, ha jól tudom ezt a fajtát nullásgéppel csinálják, de nem szeretném letolni teljesen, tehát hagyni szeretnék egy kis hosszt neki, kb olyat szeretnék mint a képen [link] Ez kb milyen hosszú lehet? Valamint milyen gyakran kéne nyírni? Ugyebár az ilyen haj esetén az egész haj ugyanolyan hosszú lesz ha elkezd nőni, és ezért hülyén néz ki egy idő után, emiatt kérdem. 17/F

2014. okt. 15. 16:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 1 centis lehet. Páromnak fél centisre szoktuk letolni, így ahhoz viszonyítok.
2014. okt. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!