Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Henna hajfestés lehetséges,...

Henna hajfestés lehetséges, illetve mennyire szedné rendbe a hajam? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés

A hajamat körülbeül 3-4 éve festem, itt a teljes kórtörténet:

alaphajszínem világosbarnásszőkés, inkább világosbarna, kicsit szürkés árnyalattal (jézusom).

1 évig voltam szőke, aztán 2-3 hónapra piros lettem, majd a legeslegeslegsötétebb barna, ami már szinte fekete, ezuátn le lett radírozva a hajam fodrász által sötétbarnára, kis vöröses árnyalattal... ezután nem sokkal (2-3 hónap) sötétvörösre lett befestve, ami kifakult barnára. ezután leszívatattam, és kaptam egy gyönyörű rézvörös árnyalatot, amit szépen bekentünk ugyanolyan festékkel, és ez a szín kitartott idén februártól július elejéig, amikor be lett színezve crazy color fire-rel, de az jól kikopott belőle. ezután következett rá egy hónapra a palette color creme intensive red, majd augusztus végén a syoss mahagóni barna, majd most 3 héttel ezelőtt a palette borvörös.

szóval, henna? mennyire tartós? mennyire szép? mennyire teszi rendbe a hajam? tűzvöröset szeretnék, ami nem kopik ki... ja és kb naponta, kétnaponta kell mosnom a hajam...

illetve bármilyen hajregenerálási tippet fogadok, mert igencsak szétment a hajam az elmúlt pár évben, és nincs kedvem megkopaszodni :)

válaszokat előre is köszönöm :)

2014. okt. 15. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1. Kémiai festés és a henna között elvileg 3 hónap szünetet kell tartani. De ilyen gyakori hajmosás mellett talán 2 hónap is elég.

2. A henna nem világosít, csak fed. Ha intenzív vöröset szeretnél, akkor szőke alapra kell felvinni, ha pedig világos vöröset szeretnél, akkor szintén világos alapra, cassiával keverve kell felvinni.

3. A henna narancsvörös árnyalatot ad a hajnak.

4. Egyesek szerint a henna ápolja a hajat. Ezt megerősíteni nem tudom, de egy biztos: nem is roncsolja.

5. Alig kopik, inkább csak lenő.

6. Nehéz megszabadulni tőle, ezért nem igazán való olyanoknak, akik gyakran változtatják a hajszínüket.

2014. okt. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!