Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek így nőni fog a hajam?

Szerintetek így nőni fog a hajam?

Figyelt kérdés
Szóval 2 évig vasaltam a hajam majdnem minden nap...Már 3 hete nem vasalom és nem is fogom.A hajam sajnos töredezik. Most olyan vállam alá ér... Szerintetek ha használok bánfi hajszeszt + szedem a hair clinicet meg van ez a khadi gyógynövényes hajpakolás kevesen ismerik de nagyon jó. Meg szeretnék valami professzionális sampont balzsammal meg pakolást:) Tudtok valamilyet ajánlani? Eddig ezeket nézegettem: schwarzkopf professional BC bonacure repair rescue vagy schwarzkopf professional BC bonacure fibra force termékcsalád. Ismeri valamelyikötők ezeket? Kérlek segítsetek és adjatok pár ötletet!!!:)

2014. okt. 14. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Amiket írtál biztos jót tesznek a hajadnak, habár bánfi helyett én inkább herba vitát ajánlanék.

Viszont ha töredezett a hajad akkor vágni kell, mindig annyit amennyi el van törve, mert helyre az nem jön, csak tovább fog törni.

2014. okt. 14. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a töredezett részt vágasd le, mert csak rosszabb lesz. Amit írtál, biztos jót tesz majd a hajadnak, de gyorsabban nőni nem fog, legfeljebb amiatt tűnik majd úgy, hogy nem törik le a vége.
2014. okt. 14. 22:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy le kéne vágatnom a végéből szerintem megyek is valamikor a jövőhéten:) És nem tudtok valamilyen jó hajpakolást vagy sampont?
2014. okt. 15. 08:03
 4/8 anonim válasza:

en minden Gliss Kur termeket szivesen ajanlok.pumpasbalzsamot/ hajvegapolot/ sampont/ balzsamot/ es fokepp a keratinos termekeket.a vasalast nem muszaj elhagynod teljesen , teny hogy nem tesz jot neki, de meg nem a vilag vege hogy heti 1-2x atvasalod 160fokon.

18/L fodrasz :)

2014. okt. 15. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket:) és Igeen hétvégente ha megyek valahova akkor kivasalom de suliba már nem! És ezt a termékcsaládot nem ismered amit irtam?:)
2014. okt. 15. 17:08
 6/8 anonim válasza:
de igen ismerem, hasznald nyugodtan ha szeretned de nem muszaj vagyonokat kolteni.az alfaparfnak viszont van egy nagyon jo olaja.csodakat tesz:3
2014. okt. 16. 16:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Igenn arról hallottam már hogy jó:) csak most még használom a a l'oréal mythic oil és nagyon bevált :)
2014. okt. 22. 09:46
 8/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek a 2 közül melyik a jobb?
2014. okt. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!