Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hajfestékről?

Figyelt kérdés

Palette Color Creme C9 (ezüstszőke)

Nem arra vagyok kíváncsi első sorban hogy a szín tetszik e nektek, hanem hogy hogy fogja be nagyon világosszőke hajat? Valahol olvastam hogy kék lett belőle. Megeshet? Vagy szép ezüstös lesz a végeredmény?

2014. okt. 14. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem közepesen barna hajam van, lassan 10 éve csak ezt a festéket használom és eddig sosem volt vele gondom. Viszont nem ezüstös, hanem egészséges szőke színt csinál (nekem legalábbis). A trutyi, amit felkensz a hajadra, az sötétlila, de ne riasszon el, mert ha kimosod, szép szőke leszel! :)
2014. okt. 14. 23:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon világosszőke hajon előfordulhat, hogy lilás lesz, főleg ha sérült a haj.

Ez a festék nem a már kiszőkített haj színezésére van kitalálva, hanem a sötétebb haj szőkére festésére úgy, hogy lehetőleg ne legyen sárgás a végeredmény. Ezért sok a lila pigment benne.

2014. okt. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!