Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások és annak hegeire...

Pattanások és annak hegeire tippek?

Figyelt kérdés

Most speciel a fabulon tini tonikját és valami szappan szerű cuccát használom, ami egész jól hat, viszont még mindig pattanásos az arcom, de legjobban a hegek zavarnak amiket sajnos, igen a nyomkodással szereztem. Ha a pattanásos kort ki is növöm, meg azokat el is tudom fedni színezett hidratálóval, de a hegekkel nem akarok bajlódni majd huszonéves koromban azért. Valakinek van valami bevált tippje ezeknek az apró foltoknak az eltüntetésére? Olvastam, hogy neogranormon jó hámlasztani, plusz hetente egyszer kétszer bőrradírt is használok.

16/L

2014. okt. 13. 21:39
 1/6 Benyó Panna válasza:

Mi elmentünk éves bőrgyógyászati ellenőrzésre és a homlokomon lévő, pattanásokra felírt egy kenőcsöt. A hegekkel pedig (MÉG) nem volt dolgom szoval arra nem tudok válaszolni.

Remélem segítettem egy kicsit

2014. okt. 14. 06:27
 2/6 Benyó Panna válasza:

Meg sztem a patikában is ki tudod veni

Skinoren a neve

2014. okt. 14. 06:29
 3/6 anonim ***** válasza:
A hegeket csak kozmetikusnál csiszolással lehet.
2014. okt. 14. 06:34
 4/6 Benyó Panna válasza:

Meg sztem a patikában is ki tudod veni

Skinoren a neve

2014. okt. 14. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is nqgyon pattanásos voltam kb olyan korú voltam mint te.. elmentem nőgyógyászhoz és kiderült h azért van pattanásom mert hormonzavaros vagyok.. írt fel fogamzásgátlót szedtem szedem és elmúltak a pattanások .. nem tudom h a menzeszed mennyire rendszeres mennyire pontos?
2014. okt. 15. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Hegekre a körömvirág krém a jó.
2014. okt. 15. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!