Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehetnék szebb, mit...

Mitől lehetnék szebb, mit változtassak magamon?

Figyelt kérdés

Szeretném ha adnátok tanácsot, hogy mit tehetnék kinézetem javítása érdekében. Írnátok nekem bőr és hajápolási praktikákat? Öltözködési tanácsot esetleg? Nem vagyok megelégedve a külsőmmel. Olyan szép lányokat látok, én miért nem vagyok olyan? Néha elgondolkozom azon, hogy milyen jó lenne a helyükben lenni. Szeretnék tetszeni egy fiúnak is. :)

Kép;

teljes alakos, de sajnos elfordult: [link]

Es kozeli: [link]

2014. okt. 13. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nagyon szép és csinos vagy. minden rendben. tudsz persze dobni magadon ilyen-olyan trükkel - frizura, smink, öltözködés, de én azt mondom, pár év, és felismered, hogy tök jó csaj vagy, és az önbizalom, a magabiztosság fog a legtöbbet dobni rajtad.

amúgy a frufru jól állna, de mivel szép az arcod, ne legyen túl vastag a frufru, még akár egy oldalrafésült is jó. (pl. [link]

a színén ne változtass, szép (és az emberek többségének a az eredeti, "gyári" szín harmonizál az arcával)

szemed szép kerek, de épp ezért alul ne húzd ki, csak felül a szempillák tövében - akár sötétszürke szemceruzával, és jó kis szempillaspirállal jó nagy szempillákat kreálj magadnak (nem reklám, de a mangás szempillaspirál naagyon ott van e célra, én már csak ezt használom) :)

nagyon csinos vagy, nem tudom, hogy teheted-e, de ha van rá mód, hordj magassarkút, szépen kiemeli a vádlid :) (persze ha még túl fiatal vagy, meg sokat sétálsz, csakis különleges alkalmakra, ráérsz még "szadizni" magad) :)

hidd el, jól nézel ki, figyelj meg másokat, HÉTKÖZNAPI helyzetekben (ne beállított, photoshoppolt, ködösített fotókon, meg magazinokból) és látni fogod, igazából te egy bombázó vagy! :) :)

2014. okt. 24. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!