Mitől lehetnék szebb, mit változtassak magamon?
Szeretném ha adnátok tanácsot, hogy mit tehetnék kinézetem javítása érdekében. Írnátok nekem bőr és hajápolási praktikákat? Öltözködési tanácsot esetleg? Nem vagyok megelégedve a külsőmmel. Olyan szép lányokat látok, én miért nem vagyok olyan? Néha elgondolkozom azon, hogy milyen jó lenne a helyükben lenni. Szeretnék tetszeni egy fiúnak is. :)
Kép;
teljes alakos, de sajnos elfordult: [link]
Es kozeli: [link]
nagyon szép és csinos vagy. minden rendben. tudsz persze dobni magadon ilyen-olyan trükkel - frizura, smink, öltözködés, de én azt mondom, pár év, és felismered, hogy tök jó csaj vagy, és az önbizalom, a magabiztosság fog a legtöbbet dobni rajtad.
amúgy a frufru jól állna, de mivel szép az arcod, ne legyen túl vastag a frufru, még akár egy oldalrafésült is jó. (pl. [link]
a színén ne változtass, szép (és az emberek többségének a az eredeti, "gyári" szín harmonizál az arcával)
szemed szép kerek, de épp ezért alul ne húzd ki, csak felül a szempillák tövében - akár sötétszürke szemceruzával, és jó kis szempillaspirállal jó nagy szempillákat kreálj magadnak (nem reklám, de a mangás szempillaspirál naagyon ott van e célra, én már csak ezt használom) :)
nagyon csinos vagy, nem tudom, hogy teheted-e, de ha van rá mód, hordj magassarkút, szépen kiemeli a vádlid :) (persze ha még túl fiatal vagy, meg sokat sétálsz, csakis különleges alkalmakra, ráérsz még "szadizni" magad) :)
hidd el, jól nézel ki, figyelj meg másokat, HÉTKÖZNAPI helyzetekben (ne beállított, photoshoppolt, ködösített fotókon, meg magazinokból) és látni fogod, igazából te egy bombázó vagy! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!