A kozmetikus megéri? Mármint nem olyan olcsó. De hatásos? És elég 1hónapba 1szer menni? Meg nagyon kellemetlen?
Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 19:45
1/12 anonim válasza:
Régebben én is jártam. Pattanás elleni kezelést kaptam. Nekem sokkal szebb lett a bőröm. Igaz, hogy nem olcsó, de nem is olyan drága. Én havonta egyszer jártam nekem elég volt.
2/12 anonim válasza:
Szia, szerintem megéri, kicsit kellemetlen, de a szépségért meg kell szenvedni...Én is már 2 éve járok lassan, és sokkal szebb a bőröm. Egy hónapban egyszer megyek, sajnos még nm járunk ott, h elég lenne csak 2-3 havonta. Volt olyan h kihagytam egy hónapot, és utána elég rossz volt. Igaz nekem a bőröm elég zsíros, meg ugye abban a korban vagyok, de kordában lehet tartani.És bátorság!!
3/12 anonim válasza:
Nagyon is megéri, pedig fiú vagyok, de én is járok rendszeresen. Igaz elég fura, amikor ott van a többi nő és mondják, hogy ők ezt ki nem bírnák stb. én meg ott fekszek összeszorított fogakkal, és folyik a könny a szememből :D NEm az, hogy "sírok" hanem úgy szimplán a fájdalomtól folyik a könnyem, de a hatás utána minden szenvedést megér:) HAJRÁ!!!!
4/12 anonim válasza:
Szerintem megéri, az én kozmetikusom pont a szomszédom, most voltam először. Igaz, hogy szemöldök szedésen, de szépen megcsinálta,mert eddig én szedtem és csúnya formája volt. De bőr ápolás és egyebekre is érdemes menni :)
5/12 anonim válasza:
Hú, én még nem voltam kozmetikusnál, mert eddig nem volt rá szükségem, de abban a hitben voltam, hogy nem fáááj. Nyilván ezután sem megyek...
6/12 anonim válasza:
Megéri mert kitisztitja a bőrődet és bizony arra néha szükség van.Nem mindig elég az amit a boltokban megkapsz, mint bőrtisztitók. Vagyis van akinek elég és van akinek nem. De ha sok a mitid, vagy patid, akkor jobb ha egy szakemberre bizod inkább, minthogy magadnak kreáld otthon. És akkor kb. havi 1 alkalommal kitisztitja a bőrőd és sokkal jobb lesz utána. Én megmondom őszintén, hogy számomra a nyomkodás annyira nem kellemetlen mint a gőz ami a pofámba megy fél órán keresztül. De ez attól is függ hogy mennyire gáz a bőrőd. Nyilván ha nagyon gázos és pattanásos, az azért fájdalmasabb, de akkor is megéri a havi 1 alkalom.
7/12 anonim válasza:
Én közel 30 vagyok és eddig 2* voltam kozmetikusnál, de azt is megbántam (kipirosodott a bőröm). Nem azért nem járok, mert igénytelen vagyok, hanem azért, mert szerencsés a bőrtípusom és nem kell. Műkörmösöm, aki szitén kozmetikus is, állítja, ha annak idején el kezdek járni hozzászokik a bőröm az effajta kezeléshez és igényelné azt.
Ha sok a miteszer az arcodon azért azt hiszem érdemes járni, de csak ha azért járnál, mert az ismerősök is járnak... Kár elrontani a bőröd, főleg, ha fiatal vagy. És igen, drága. Inkább járj csak szemöldököt festetni és szedetni ha a bőröd nem problémás, sőt még egy műkörömépítés is belefér az árba havonta.... :-D
8/12 anonim válasza:
szerintem ne menj, mert drága, fáj, és házilag is el lehet érni ugyan azt, pl: clean&clear-rel, ha eleget használod
9/12 anonim válasza:
Elmehetsz, de ne kövess el olyan hibákat mint amilyeneket én hallottam pár ismerőstől... Színház miatt délelött elment, hogy este szép lehessen...mondanom se kell, hogy ő volt az egyetlen ember aki óriásparadicsomot hozott fej helyett...
10/12 anonim válasza:
én sem akartam elmenni kozmetikushoz, mert csak olyan nőket ismrtem, akik voltak és rá két napra tiszta pattanás volt a fejük. Aztán rászántam magam és találtam egy nagyon jó kozmetikust. Nem fájt, csak amikor néhány mitesszert tűvel piszkált. nagyon szép lett a bőrőm, nem lettem ragyás utána és olyan volt az arcom mintha plasztikai sebésztől jöttem volna, ki volt simulva, semmi ránc, nagyon jó volt. És kb 5ezret fizettem 2óráért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!