Szerintetek milyen melírt tetessek a hajamba? (kép lent)
2010. jan. 23. 19:23
1/9 anonim válasza:
A melír már kezd kimenni a divatból, szerintem nem is állna jól. De ha ragaszkodsz hozzá, akkor természetes színekben gondolkozz, tehát én a világosabb barnát javaslom.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
Azért még várom a továbbiakat is :)
2010. jan. 23. 19:35
3/9 anonim válasza:
Lehetne egy kicsit sötétebb barna!Legalábbis nekem ez a vöröses árnyalat nem tetszik!
Vörös ne legyen semmiképp sztem!
20L
4/9 anonim válasza:
Igen sötét vagy világosbarna esetleg mindkettő! Na az nekem pl nagyon bejön. Én is úgy szeretnék megint tincseket,többszínűt...de sajnos az én hajam nem bírja. Azért vigyázz Te is,a világosítás roncsol. Ha lehet hajfestékkel kérdd,ne leszívatással.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor a vörös azt hiszem kilőve :D
Utolsó válaszolónak köszi a tippet :)
és ez a sötét + világos nem is rossz ötlet :D
2010. jan. 23. 19:55
6/9 anonim válasza:
max 1-2 árnyalattal térj el az eredetitől, lehet világosabb ,sötétebb, de maradjon meg a természetes hatás.
amúgy szép hajad van, kár lenne tönkretenni
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Nekem is tetszik csak már kicsit unom h mindig ugyanolyan és kéne egy kis szín :D
2010. jan. 23. 21:01
8/9 anonim válasza:
a vörös melír nem tudom mennyire látszana a hajadban, szerintem jobban állna a barnás
9/9 anonim válasza:
A fodrászoddal beszéld meg. Ő segíteni fog. Sok mindenre figyelni kell egy ilyen munkafolyamatnál. Lényeges, hogy hogyan öltözködsz, milyen színek állnak jól neked, hány éves vagy és hogy mikor lesz lehetőséged újra festetni a hajad, mert ha kopnak a színek az nagyon igénytelenül tud kinézni. Szóval csak a fodrászt kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!