A striák eltűnnek még 12 éves korban? Hallottam olyat, akinek igen. De valaki meg azt mondja, hogy ez lehetetlen. Melyik az igaz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 17:39
1/7 anonim válasza:
A stria sohasem tűnik el, csak halványodik, gyöngyházas lesz. Végleg eltüntetni csak plasztikával lehet.
2/7 anonim válasza:
Nem,sőt több is kialakulhat ezért használj feszesítő termékeket.
3/7 anonim válasza:
2-es: ne beszélj már ostobaságokat! a stria pont hogy azért alakul ki, mert nem elég rugalmas a bőr és szétszakad! Ha feszesíti, akkor csak ront a helyzeten....... idióta!
4/7 anonim válasza:
Kérd meg édesanyádat hogy vegyetek neutrogena testápolót, vagy kifejezetten stiákra való krémet. A stiákat hízás - fogyás után vetted észre magadon? Nekem van olyan ismerősöm aki hasonló korú volt mint Te amikor hirtelen hízott, majd le is fogyott, stiák jelentek meg rajta, de mostmár egyáltalán nem látszik neki. Testápolót használt és táncra járt (a lényeg hogy valamit sportolt). Emellett igyál sok vizet! Az szépíti a bőrödet!
5/7 anonim válasza:
Én hirtelen nyúltam meg, ezért lettek striáim. Ezt nem lehet kivédeni sporttal, meg egészséges étrenddel.
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor semmi esély sincsen rá, hogy eltűnjenek teljesen??
2014. okt. 19. 10:14
7/7 anonim válasza:
Semmi. Örökre ott maradnak, csak halványosni fognak, gyöngyházas színűek lesznek. De örök életedre megmaradnak, hacsak nem mész emiatt szépészeti beavatkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!