Babcii kérdése:
Milyen módszerrel tudnám felállítani a hajamat punk taréjba? (kép a hajamról alul . A méret miatt )
2014. okt. 12. 12:40
1/6 anonim válasza:
Én fodrász vagyok. Csináltam már punk hajat csajoknak. Először is én oldalt felnyíratnám a helyedben és a tetejéből egy nagyon picit vágatnék.
Ilyesmire gondoltál?
2/6 anonim válasza:
Én meg tarajos csaj vagyok, mindenképp nyirasd ! Máshogy sajnos nem megy.. Vagy ha igen akkor nagyon erős hajlakk és tupir
3/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd a nyírást, szép arcod van, jól áll hozzá ez a haj :)
Maximum mindent felhasználsz ami a közelbe van:
Hajlakk
Hajzselé
Szappan
Denis cola
És jó sok tupír
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok fodrász vagy ilyesmi, nem vagyok egy punk megszállott se, de szerintem így is nagyon aranyos vagy! :DD
5/6 anonim válasza:
Szép az arcod és szép vagy így is! De egyet értek az előzőekkel. Oldalt fel kell nyíratnod vagy le kell borotváltatnod.
Én ilyenre csinálnám a helyedben:
https://www.youtube.com/watch?v=SRKbDi1N6RA
Szerintem mindenképp csináltasd meg!
6/6 anonim válasza:
Kedves Babcii nagyon gyönyörű vagy így! Innentől kezdve csak rontasz. A punk fizurával szó szerint elrontod. Azt csinálsz amit akarsz, de tudd hogy így vagy gyönyörű. Tedd azt amit jónak látsz viszont nem ajánlom, hogy változtasd, főleg punkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!