Tudtok olyan technikákat amik teljesen eltüntetik a szem alatti karikákat? Házi dolgokra gondolok.
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 21:37
2/8 anonim válasza:
Tudom, tudom, házi dolog, de ha egyszer annyi féle fajta korrektor van és annyira jó áron is, akkor miért nem ruházol be egyre?
3/8 anonim válasza:
Masszírozni kell körkörösen szemkrémmel.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) és kedves 2 válaszoló, nem szeretném korrektorral tönkretenni a bőrömet viszont a karikáimat el akarom tüntetni
2014. okt. 11. 08:29
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és már próbáltam a körkörösen masszírozást de nem igazán vált be :(
2014. okt. 11. 08:35
6/8 anonim válasza:
Nem teszed tönkre vele, ha jót választasz. Pl. a gyógyszertári korrektoroknak ugyanolyan jó a fedése és meg lehet nézni az összetevőket, semmi káros cucc nincs benne. Ha olyat választasz, ami ápol IS és el is fedi a karikákat, abban szerintem semmi rossz nincs. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi, de anyu nem enged korrektorozni úgyhogy ez kilőve :(
2014. okt. 12. 09:42
8/8 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek ötletek :)
2014. okt. 12. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!