Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínt javasolnátok...

Milyen hajszínt javasolnátok nekem?

Figyelt kérdés
zöldes kék szemhez, az arcom folyamatosan elpirul ( sajnos:( ), vannak szeplőim, alapjáraton fehér a bőröm de szoláriumozok mellé, hogy ne legyen hófehér. A hajam sötétebb szőke.
2014. okt. 10. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A pirosas árnyalatokat kerüld,mivel az még jobban kiemeli a pirosodást az arcodon :)

Szerintem világosabb szőkék simán mehetnek :)

2014. okt. 10. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szőkék jól állnának a normál színedhez, de szolishoz inkább valami hamvas világosbarnát válassz.
2014. okt. 10. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, és nem szeretnék konkrét hajszínt ajánlani, csak leírnék néhány szempontot.

Nekem például sokkal jobban tetszenek a természetes színek (már amilyen lehet egy emberi haj), mint ezek az extréme dolgok, hogy piros, lila...

Szintén hülyén néz ki, amikor valakinek elüt a szemöldöke a haja színétől. Ráadásul te eleve több színből állsz. Például egy barna szemhez passzol az ugyanolyan árnyalatú barna haj, de kékeszöld szemhez mégsem festheted kékeszöldre a hajad, szóval nálad eleve már eggyel több lesz a szín. Ha ehhez még a szemöldököd is elüt, azt én nem szép színesnek, hanem már stílustalannak mondanám.

Latinoknak iszonyat jól áll a barna bőr, de szőke kék szeműeknek nem annyira (magánvéleményem). Szóval tudod, mértékkel, mert ha túlzásba viszi valaki a szoláriumot egyszerűen taszító. Az arcon a szemnek kéne dominálni (kiemelkedni), a haj meg ad egyfajta kontúrt a fejnek (elválasztja a háttértől).

Ha épp fehér a bőröd, akkor jó a szőkébb, ha épp barnább, akkor inkább sötétebb hajszín passzolna hozzá. Mert így kelt természetes hatást, különben művi és irritáló tud lenni.

De persze azt neked kell eldöntened, hogy természetesebb vagy extravagánsabb szeretnél lenni.

2014. okt. 11. 01:31
 4/5 A kérdező kommentje:
természetesen nem gondolkodok lila kék és egyéb extrém színeken, természeteset szeretnék csak a millió közül merre menjek azt nem tudom. Fekete az kizárva sajnos mivel ha elkezd lenőni az undorító úgy gondolom.
2014. okt. 11. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem egy szép világos szőke jól állna. Én is szeplős, zöld, és piroskás vagyok, és világos szőkére festettem PERFECT!de vörösre fogom , mert a fodrászom azt állítja jól állna,a vöröses színek sápasztanak :)
2015. febr. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!