Milyen hajfesték árnyalatot és melyik márkát ajánljátok hogy ezt a színt érjem el (lent)?
Figyelt kérdés
Aszkorbinsavval szeretném leszedni a 3-as árnyalatú sötétbarna hajam.
Az eredeti hajszínemhez hasonlót szeretnék ami ilyesmi(megtudja valaki mondani hogy ez milyen árnyalat?):
Akinek van tapasztalata ezen a téren, mennyire szedi le a festéket az aszkorbinsav? Egyből ilyen árnyalatú festéket vegyek vagy sötétebbet/világosabbat hogy a megfelelő sötétszőkét érjem el?
2014. okt. 9. 18:36
1/3 anonim válasza:
Az aszkorbinsav nem igazán tud ekkora mértékben világosítani, vagy leszivatod, vagy maradsz sötétbarna, esetleg megvárod, amíg lenő.
2/3 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdésem hogy milyen hajfestéket vegyek amivel aztán ezt az árnyalatot érhetem el.
Tudom hogy magától az aszkorbinsavtól nem lesz ilyen a hajam.
2014. okt. 9. 19:45
3/3 anonim válasza:
:) Oké, akkor mégegyszer, mivel sötétbarna a hajad, nem lesz ilyen szőke színű hajad, mint a képen, csak akkor ha előtte leszívatod róla a sötétbarnát. Ahogyan írtad, te a sötétbarnát, akarod aszkorbinsavval leszedni, próbáld meg, nagy valószínűséggel nem fog sikerülni. Azt pedig nem lehet pontosan megmondani, hogy melyik festéket vedd meg a boltban, ahhoz, hogy ilyen legyen a hajad, mert nem tudjuk a hajszínedet és a bolti hajfestékek egyébként sem színazonosak, néha egyáltalán nem az lesz, mint ami a képen van és a te hajadtól is nagyban függ az eredmény. Szerintem keress egy jó fodrászt, ő ki tudja keverni neked a megfelelő színt, de azt, hogy leszedjék a sötétbarnát nem lehet megúszni és nagyon tönkreteszi a hajat, plusz, ha sötétebb hajszíned van alapból, akkor havonta újra le kell szivatni a hajtövedet és újrafesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!