Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha a LEGJOBB...

Kis.smiley kérdése:

Mit tegyek ha a LEGJOBB barátnöm szokott nekem mindig beszólni?

Figyelt kérdés
Párszor tényleg sminkelem magam mert pattanásos a böröm(csak alapozót használok) de a legjobb barátnöm mindig csekkolja hogy van e rajtam és ha van mindig beszól nekem...amúgy csak azért zavar mert a többiek sosem veszik észre csak ö mer ha megérkezek a suliba rögtön elkezd velem beszélgetni és olyan közel jön hogy onnan már látja,egy idö után már tényleg irritál mert mindig azt nézi...segítség mit tegyek???

2014. okt. 7. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Féltékeny,hogy ő nem használhat alapozót,vagy mi?

Szrd le :) Ha nem szép a bőröd és zavar,akkor használj nyugodtan :)

2014. okt. 7. 21:40
 2/6 anonim válasza:
61%

Valóban ő a legjobb barátnőd?

Szólj neki, hogy ez téged nagyon zavar... ne alapozót cserélj, vagy kozmetikust, hanem barátnőt.

2014. okt. 7. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy szól be?

Mert mondjuk én egy őszinte ember vagyok, és ha a barátnőmön azt látom hogy 2 árnyalattal sötétebb az alapozó akkor igenis szólok neki, hogy mi a franc ez?! Sok ismerősöm használ nem megfelelő árnyalatot, vagy épp úgy keni fel hogy a pattanások még jobban látszanak alatta. Na most annak sok értelme nincs, mert jobban nem néz ki tőle. Én ha szólok nekik akkor csak jót akarok vele, hogy észrevegyék. Az alapozó nem látszik a bőrön ha jól választod, jó fajtát használsz.

De amúgy beszéld meg a barátnőddel, hogy téged zavar, hogy ezt figyeli, és akkor gondolom nem fogja majd szóba hozni.

2014. okt. 7. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

lehet irigykedik nálunk a csajok irigykedtek arra aki sminkelte magát v festette a körmét. mondd meg neki h a pattanásaid miatt használsz alapozót és kussoljon. v mondd meg neki h ő is használhatna mondjuk egy zacskót a fejére mer ronda. v bármi amivel megsérted jól.

viccen kívül ha azért szól mer rosszul használod akkor azt vedd figyelembe és kérd ki vmi hozzáértő (anyuci, nővér, sminkes) véleményét. ha irigykedik akkor mondd meg neki h megtanítod neki h kell sminkelni. ha csak szimplán bunkó akkor meg te is legyél vele bunkó

2014. okt. 7. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 10 évig volt ilyen barátnőm.Mindig fikázott,a hajam,a ruhám,a sminkem,a pasim,a munkám,a lakásom...szóval minden miatt.Nincs szükségünk ilyen emberekre!Fél éve nem tartom vele a kapcsolatot! Tök jó nélküle!!!
2014. okt. 8. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán gondolkozz el azon, hogy valóban a legjobb barátnőd-e.

Az egyik barátnőmnek undorítóan ronda szemöldöke van, mégse pofázok be neki, ha nem kéri a véleményemet.

2014. okt. 8. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!