Mit tegyek ha a LEGJOBB barátnöm szokott nekem mindig beszólni?
Féltékeny,hogy ő nem használhat alapozót,vagy mi?
Szrd le :) Ha nem szép a bőröd és zavar,akkor használj nyugodtan :)
Valóban ő a legjobb barátnőd?
Szólj neki, hogy ez téged nagyon zavar... ne alapozót cserélj, vagy kozmetikust, hanem barátnőt.
Hogy szól be?
Mert mondjuk én egy őszinte ember vagyok, és ha a barátnőmön azt látom hogy 2 árnyalattal sötétebb az alapozó akkor igenis szólok neki, hogy mi a franc ez?! Sok ismerősöm használ nem megfelelő árnyalatot, vagy épp úgy keni fel hogy a pattanások még jobban látszanak alatta. Na most annak sok értelme nincs, mert jobban nem néz ki tőle. Én ha szólok nekik akkor csak jót akarok vele, hogy észrevegyék. Az alapozó nem látszik a bőrön ha jól választod, jó fajtát használsz.
De amúgy beszéld meg a barátnőddel, hogy téged zavar, hogy ezt figyeli, és akkor gondolom nem fogja majd szóba hozni.
lehet irigykedik nálunk a csajok irigykedtek arra aki sminkelte magát v festette a körmét. mondd meg neki h a pattanásaid miatt használsz alapozót és kussoljon. v mondd meg neki h ő is használhatna mondjuk egy zacskót a fejére mer ronda. v bármi amivel megsérted jól.
viccen kívül ha azért szól mer rosszul használod akkor azt vedd figyelembe és kérd ki vmi hozzáértő (anyuci, nővér, sminkes) véleményét. ha irigykedik akkor mondd meg neki h megtanítod neki h kell sminkelni. ha csak szimplán bunkó akkor meg te is legyél vele bunkó
Talán gondolkozz el azon, hogy valóban a legjobb barátnőd-e.
Az egyik barátnőmnek undorítóan ronda szemöldöke van, mégse pofázok be neki, ha nem kéri a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!