Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A vallamon meg felig a hatamon...

A vallamon meg felig a hatamon nagyon sok apro miteszer vagy tuskes nem tudom mi van de nagyon zavar mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Sok van...de ha kinyomom oket akk csunyak meg vmelyik elkezd verezni stb...mivel kenjem vagy mit csinaljak?
2014. okt. 5. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
A mitesszeretek és zsírcsomókat csak kinyomni lehet, máshogy nem fognak eltűnni. Fürdés után érdemes nekik esni, mert akkor könnyebben kijönnek a felpuhult bőr miatt.
2014. okt. 5. 14:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Es ha lefertotlenitozom?

Akk kevesebb lesz nem?

(+kinyomas utan)

2014. okt. 5. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Kevesebb nem lesz a fertőtlenítéstől, ugyanúgy visszajönnek egy idő után.

A fertőtlenítés arra való, hogy ne gyulladjanak be és ne legyen belőlük nagy pattanás.

2014. okt. 5. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
fiú vagy?:D
2014. okt. 5. 14:21
 5/9 anonim válasza:
Zsírcsomót ne nyomogasd..azt bőrgyógyász kimetszi.Miteszerekkel meg óvatosan,inkább látogass meg egy kozmetikust.Nekem eddig az otthoni nyomogatásból annyi jött össze,hogy szépen hegesedett,hiába fertőtlenítettem.Sok sikert!
2014. okt. 5. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:
lány
2014. okt. 5. 19:09
 7/9 A kérdező kommentje:
és én nem úgy szoktam kinyomni mint te xddd
2014. okt. 5. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál tisztítás.
2014. okt. 6. 07:02
 9/9 anonim válasza:
Inkább ne nagyon szekáld őket .Menj el kozmetikushoz vagy ha mégis magadnak akarod kinyomni akkor moss kezet előtt és utána mert ha elfertőződik csak sokkal rosszabb és csúnyább lesz
2014. okt. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!