Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tele van az arcom anyajegyekke...

Tele van az arcom anyajegyekkel, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van, az egész arcom televan velük!

El lehet valahogy tüntetni?

2014. okt. 5. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyne, smirglivel.

A trefat felreteve: az anyajegyeket nem lehet csak ugy 'eltuntetni', mert ha nem jo nyulsz hozzajuk vagy epp nem jo anyajegyhez nyulsz, siman borrak lehet belole. Menj borgyogyaszhoz, es vizsgaltasd meg magadat, hogy mit lehet es mit nem lehet eltavolittatni.

2014. okt. 5. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász,de nem anyajegy hanem szemölcsök.Ő ad rá krémet vagy sebészet.
2014. okt. 6. 07:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A "tele van" alatt remélem nem kb 5 darabot értesz, mert nekem speciel több mint 3
2014. okt. 11. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Áh, elküldte ez a fos, szóval nekem az arcomon több mint 30 darab van, a napokban is kijött egy új, az arcom közepén, szóval, ha nem vagy ilyen súlyos eset, nem kell aggódnod. A néhány darab jól is néz ki a viselőjén, de az én esetem már túl durva. :(
2014. okt. 11. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!