Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna nekem a vörös?

Jól állna nekem a vörös?

Figyelt kérdés

Szőke hajam van alapból,eddig még sosem festettem be,viszont egy ideje gondolkozok a váltáson és vörösre gondoltam.A bőrszínem nagyon fehér,zöldeskék (de inkább kék) a szemem,a szemöldököm sötét színű.Tudom,így kép nélkül nehéz megállapítani,de szerintetek nagyon idétlen lennék vörössel?

Ilyen árnyalatra gondoltam:

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 4. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
először próbáld ki szinezékkel és ha tetszik akkor fesd be rendesen :)
2014. okt. 4. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a vörös nekem nagyon tetszik! Amúgy általában be szokott válni. Szőkénél már csak jobb lehet... Kérd ki fodrász véleményét. Először tényleg nem baj, ha csak színezővel próbálod ki. Aztán hasonlítsd össze képeken, kérdezd meg róla az ismerőseidet is és úgyis kiderül.
2014. okt. 4. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:

A bőrtónusodtól függ.

Ha sárgás a bőröd, nem ajánlottak a vörös árnyalatok, ha rózsaszínes, mehet.

Ezzel a színnel viszont vigyázz, mert egy ismerősöm is ilyenre festette a term. szőke haját, és nagyon gyorsan dobta le neki a festéket, max 2 mosásig volt ilyen intenzív, viszont a haját nagyon csúnyán megfogta, foltosan kopott ki.

2014. okt. 4. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sárgás a bőröd akkor jó lehet. Ha sárgás, akkor a rezes vörösesbarna esetleg. De mondjuk lehet hogy alapból nem állnak majd jól az ilyen sötét színek. Nekem sem állt jól sajnos.
2014. okt. 4. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
ha hideg tónusú a bőröd, akkor jól állhat. viszont nekem hamar ledobja a vörös festéket a hajam. próbáld ki színezővel először, az úgyis kikopik, ha mégsem tetszene. rézvörösre nem gondoltál? az szebb lenne szerintem mint ez a pirosas vörös
2014. okt. 5. 03:26
 6/8 anonim válasza:
Én is term.szőke és (kékes) szemű vagyok,és én is majd színezővel szeretném megpróbálni előszőr,én inkább rézvöröst,de ez a szín sem rossz;)
2014. okt. 10. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne, de tényleg nem lehet erről rendesen véleményt alkotni úgy, hogy az arcodat nem látjuk, csak a színéről tudunk valamit :-D
2014. okt. 14. 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nyáron befestem mindenképpen,aztán meglátjuk:D
2015. jan. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!