18 éves vagyok. A lábamon szőke a szőr, nem is látszik. De térd alatt egy kicsit hosszabb és ha valaki megsimogatja rögtön érzi. (? )
Már engem nagyon zavar h szőrös, de tudom h utána akkor már sötétebb fog visszanőni és mindig kellesz szedni. Ezért is nem csináltam vele eddig semmit.
A szüleim sem nagyon örülnének ha gyantáztatnám a lábam vagy valami. De én már nem bírom. Nem látszik, de érezni lehet. Szerintetek mit csináljak?
leborotválam gyantázzam epillátor vagy hagyjam ahogy van?
Mivel gyengus, szőke szőr van rajtad, az epilátor nem szedné ki, csak eltépné. Szerintem ne borotváld, mert ha nekiállsz, borotválhatod 2-3 naponta.
Inkább gyantázd, az szépen kitépi az összeset, és ha lassan nő a szőröd, elég havonta egyszer leszedni, a hónap többi részében meg nem is kell vele foglalkozni.
Viszont mielőtt újra gyantázol, ellenőrizd, hogy a szőr legyen legalább fél centis, mert csak akkor tud rendesen beleragadni a gyantába.
A gyantát szőrnövekedéssel megegyezően kell felkenni, és ellentétesen kell letépni egy határozott mozdulattal.
köszönöm:)
akkor a gyantát kipróbálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!