Hogy csináljak szép hullámos hajat hajvasaló és csavaró nélkül?
Figyelt kérdés
Eleve hullámos hajam van, de ugye mint általában, nem az a szép hullámos, hanem az összevissza fajta. Tudtok valami sprayt vagy krémet vagy mittudoménmit amit rákenek (belegyúrok) és szép lesz? Sajnos nem nagyon tudom elmondani mire gondolok pontosan...
ilyesmit szeretnék
2010. jan. 21. 21:28
1/3 anonim válasza:
wax. az ugyan nem hullámgyártásra van, de arra igen h a tincseket szétválassza, és jobb tartása, valamint jobb eloszlása lesz a hajadnak, nemilyen egybecsomó szerűség.
2/3 anonim válasza:
Nekem is hullámos a hajam.
Szerintem próbáld ki, hogy megmosod, nagyjából megszárítod, és befonod lazán (nagy tincsekbe)
Szerintem az úgy ilyesmi lenne.
Mondjuk nekem spec ha nem szárítom meg, akkor szokott ilyen lenni.
3/3 anonim válasza:
én azt szoktam, hogy ahova hullámot akarok(tehát lentre, a fejem tetejére nem mert akkor brutálisan néz ki) aztán hagyom magától megszáradni, aztán kész..esetleg tehetsz rá 1 kis hajlakkot, de én nem szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!