Nem tudom eldonteni h milyen szinure fessem be a hajam Most vissza van festve az eredeti saten, sotetszoke, olyan mokkacsinno szinre es be szeretnem festeni feketere mert mindig is imadtam a feketet nos?
Figyelt kérdés
A szemem szine eros kek a forom vilagos de nem annyira inkabb kozepes a ruhataran pedig szines de inkabb olyan officeos nem nagyon rikito szinek .2014. okt. 1. 09:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbálj ki először egy csokoládébarnát. Azért is mert ha meg unod nagyon nehéz lesz vissza kapnod a saját hajszíned vagy esetleg világosabbat. Ha pedig le szívatnád eléggé roncsolná a hajad amit csak egy fodrász tud helyre hozni hajvágással. Vagy ha le növeszted viszont az elég hosszú és csúnya folyamat.
De ha úgy gondolod hogy ez a te színed és jól állna akkor hajrá. :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem a kék szemhez nagyon szép a fekete haj :)
3/5 anonim válasza:
mindig a vilagosabbol haladj a sotetebbre, mert a feketebol nincs visszut, vagy csak nehezen es a haj minosege issza meg a karat... probalgass szinezovel talan, de tuti a fekete jo allna szeritnem :)
4/5 anonim válasza:
Veszel egy színező sampont és kipróbálod, az kikopik 4-6 mosás után, ha nem tetszik. A leírásod nagyjából illik rám is, de nekem nem állt jól a fekete haj, mivel inkább világos rózsaszínes vagy barnább bőrhöz jó. Nekem meg enyhén sárgás a bőröm. Nagyon öregített a fekete és olyan volt a hajam mint valami paróka.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a legsötétebb barnával próbálkozz először, arról még mindíg válthatsz feketére.
Én egyébként imádom a fekete hajamat, mindig is fekete akartam lenni, és nagyon megérte, mert jól áll nekem. Viszont vígyázni kell vele, mert keveseknek áll jól, és iszonyatosan nehéz megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!