Szőrtüszőgyulladás. Semmi nem használ. Mit tegyek?
ne piszkáld tűvel! pici sebeket csinálsz amik még csúnyábbak lehetnek. Ha a borotvánál maradsz mindenképpen jó minőségűt!!!!! ha eldobható az sem gond, csak tényleg jó legyen, én gilette-et vettem, mindegy hogy férfi vagy női. és rendes borotvahabot használj, van már női változat is, rosmannban is. De én múltkor férfit vettem, niveát ami érzékeny bőrre való. Mindig jól öblítsd le és tiszta törölközővel törld meg.
én saját tapsztalatkat írok mert én is 4 éve borotválom magam, előtte próbáltam gyantát. A gyantátától állandóan szőrbenövés volt, pedig már akkor kentem szőrbenövés ellni krémekkel. Nekem a borotva vált be lábon. de tényleg csak így próbáld ahogy írtam, meg ne minden másnap, hanem 3-5 naponta, és akkor talán egy idő után hozzászokik a bőröd!
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!