Más se bír végig elhasználni egy flakon tusfürdőt, sampont?
Ha hosszabb ideig használok valamit (2-4 hónap), képes vagyok teljesen megunni. Mielőtt kifogyna, beszerzem az utánpótlást, de ami még marad az alján, 3-4 használatra, azt inkább elteszem, mert egyszerűen nem bírom elhasználni.
Így most flakonok vannak mindenütt.
Más is van így?
Én mindig tartok itthon pluszba, hátha elfogyna időközben (pl valaki itt alszik nálam,akkor jobban fogy), viszont én teljesen elhasználom. A sampont, ha már kevés van benne, fejjel lefelé tartom a kis fürdőszobai tárolókon és akkor tuti el tud fogyni minden belőle :)
Ha nem kell,akkor dobd ki, vagy öntögesd át a flakonokat másba. Egyébként én pont most gondolkozom, hogy veszek dizájnos sampon és tusfürdő tartokat, adagolósakat.(mint a kézmosóknál)
Köszi a tippeket :)
Lehet, utazó kiszereléseket csinálok belőlük, kis flakonokba (40-50ml-k maradnak meg általában).
elhasználhatod kézmosó folyadékként is, de felmosáshoz, vagy ruhaáztatáshoz is!
Csak a felmosóvízbe nagyon keveset szabad tenni, hogy ne habozzon nagyon. :)
Tusfürdőt többfélét használok felváltva, így kevésbé unom meg, de teljesen elhasználom.
Samponból viszont örülök, ha találok olyat, ami tökéletes, így nem zavar, ha nem "új fajta", 4-5-ször is újraveszem ugyanazt, ha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!