Nagyon vastag a szemöldököm! Mit tehetek?
heh jézusom háth kiszedeted..
veszel magadnak csipeszt sokszor szeded és utána naon ritkán fog nőni!!! minden este egy kicsit szedel magadnak és kész
Mennyél el kozmetikushoz;) Egy lánynak nem szép a vastag szemöldök:D
És igen, természetesen vissza fog nőni :DDDD
Én is hetente járok gyantáztatni ;)
13/L
a kozmetikus max 1000 ft-ért formára szedi neked, és neked onnan márcsak igazítanod kell, és mindig jólesz.
ha mostcsinálod először magadnak, nagyonnagy valószínűséggel elfogod rontani:D az elsőt 80%-ban elrontják akik saját maguk csinálják.
jézusatyaúristen te hány éves vagy? 10?
bocs az offért de....áh
am igen szedd ki...
Magadnak NE szedd ki! Tényleg a legtöbben elcseszik (nekem is volt egy próbálkozásom, elég katasztrofális volt:D).
Kozmetikus kb 500-600ft-ért kiszedi, utána már meg lesz a formája. Mond neki, h nem szeretnél vékonyat, csak kicsit rakja rendbe. Mikor kinő pár szál, akkor kiszeded:)
Ezt csak azért linkeltem, hogy mutassam hogy a vastagabb szemöldök is lehet szép csak formára kell szedetni! Én a helyedben valami ilyat hagyatnák, hisz még fog formálódni az arcod majd akkor még igazítathatsz rajta...szerintem a linkemen egy nagyon szép szemöldok van...amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!