Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sikerült végleg leszámolnia...

Sikerült végleg leszámolnia vkinek a fehér mitesszerekkel?

Figyelt kérdés
8 éve küzdök velük (!!!!!) sikertelenül!!!!!!!!

#mitesszer #comedo #zárt komedók
2014. szept. 29. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen a bőrtípusod,tisztítás!
2014. szept. 30. 05:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Egészséges életmód és étrend. Szerintem valamivel gondja van a bőrödnek, lehet bármi, tej, fűszer, cukor, stb...
2014. szept. 30. 13:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Jártam 1,5 évig kozmetikushoz, de nem lett ettől jobb, sőt maradt két helyen körömnyom az arcomon, így oda már nem járok tisztíttatni.

Étkezésre is odafigyelek. Már 3 éve nem eszem húst,semmi bolti műkaját, gyorskaját (igaz ezeket előtte sem :) ). Nem iszom üdítőket (kizárólag csapvizet vagy gyógyteát ízesítés nélkül. Édesség is nagy ritkán csak.

El nem tudja képzelni az, akinek nincsenek ilyenek, hogy ez mekkora egy teher...

Bőrgyógyász se tud mit kezdeni, csak krémeket írogat fel egyfolytában. Sőt még a Roakutánt is fel akarta ezekre írni, amit elég durvának tartok!!! Nem éltem a lehetőséggel!

Esetleg tipp,hogy hova fordulhatnék? Ki foglalkozik ezekkel?

2014. szept. 30. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk a bőrgyógyászon kívül is létezik még pár orvos... hormonvizsgálat, allergiavizsgálat, stb. Meg miket kensz rá? Kozmetikumok? Tisztítás?

Egyébként nem biztos, hogy meg lehet szüntetni. Ez egy bőrtípus. Szívás, nem jó, bosszantó, tudom, én 15 éve küzdök vele. De az orvosok szerint mindig is létezett ilyen, csak nem tolták az arcodba mindenhol a pórusmentesre retusált arcokat.

AHA, BHA hámlasztás, rendszeres megfelelő bőrápolási rutinnal, normális kozmetikusnál tisztítással és optikai tuningként megfelelő sminkkel lehet rajta javítani, de eltüntetni nem biztos, hogy tökéletesen sikerül.

Ha még nem vagy túl minden vizsgálaton, netán még a kamaszkor végén tartasz, akkor talán meglesz az ok és megszűnik egyszer a probléma.

A roacuttan sem teljesen elvetendő ötlet. Elég erős gyógyszer, de hatékony lehet. Viszont a kiváltó okot mindenképp meg kéne előtte találni.

2014. okt. 1. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm,hogy ilyen hosszan kifejtetted a véleményedet és segíteni próbáltál. Sajnos már kinőttem a kamaszkorból. Közel vagyok már a 30-hoz. :/ (Azzal vigasztalnak, hogy ha majd egyszer terhes leszek,lehet változik a helyzet...de hát ki akar addig reménykedni?)

Próbáltam sok mindent. Szinte az összes bőrgyógyász által felírt erős kencéket (sikertelenül). Ezenkívül más vény nélküli géleket, krémeket is.

+ Szappanokat!!!!!!!!!! Mindenhol csodaszerként vannak hirdetve, gondoltam ez lesz a megoldás. Hosszú ideig fekete szappannal és teafaolaj szappannal próbáltam orvosolni a problémát. Majd sószappannal. E mellett mai napig használom a teafaolajat és faggyútermelés-szabályozó krémet. ÉS SEMMI AZ ÉG ADTA VILÁGON NEM SEGÍT!!!!

...ÉS igen, én is csalni próbálok egy kis alapozással. De az se 100%-os. Sőt, nagyon zavar,h mellettem a baráti körből alapozó nélkül mászkálnak és nincs ilyen problémájuk... :(

2014. okt. 3. 11:58
 6/8 anonim válasza:
Látom már jó régi a kérdés, de talán még tudok segíteni valakinek, mert én most találtam meg rá a csodaszert! :) 8 évig küzdöttem a fehér mitesszerekkel, ha kinyomtam őket akkor egy hétig sebes volt a fejem, majd mire meggyógyult a bőröm, újra megjelentek a dudorok. Rosszabb esetben hatalmas fájdalmas pattanássá váltak. Aztán elkezdtem használni a PC BHA-ját, ami a fekete mitsszereket kitisztitotta és azóta is tisztán tartja, de ezekkel semmit nem tudott kezdeni. Így hàt megvettem az Acne.org Treatment nevű készítményt. Olvassatok utána krémmánián. Nekem 1 hónap alatt olyan bababőrt varázsolt, hogy még mindig nem hiszem el. :)
2016. szept. 22. 16:24
 7/8 anonim válasza:
Utolsó! Azóta sem tértek vissza a zárt komedók? Nálam is évek óta jelen vannak, nem tudom mi tévő legyek :(
2022. ápr. 14. 08:41
 8/8 anonim válasza:
Kérdező! Esetleg sikerült megoldást találnod?
2022. ápr. 14. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!