Remington IPL6000F i-Light Pro Face & Body IPL Hair Removal System - tapasztalat?
A honlapon sajnos nincs túl sok (számomra) hasznos infó, úgyhogy minden érdekel, ami ezzel a készülékkel kapcsolatos.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem megvan a készülék és imádom!!!!! Nem tudom kihangsúlyozni mennyire. Megmondom őszintén, nagyon szkeptikus voltam, mert már a Babyliss elektrolízises szőrtelenítőjel is jól ráfaragtam, és én a kozmetikusokban hiszek. A gépek, amiket használnak jóval nagyobb teljesítményű, ezért nem igazán hittem benne. De nem tudott nyugodni a dolog, gondoltam, hogy már buktam el több pénzt is....szóval...
A gép maga nagyon jó 1 hónap használat után már olyan eredményt értem el, hogy még néhol nőttek szőrszálak....de sok helyen teljesen eltűnt....hát...ilyen 75-80%-hoz teszem a szőr eltünését. Ami meg kinőtt....az sokkal lassabban és puhább volt. Tehát én nagy reményeket fűzök hozzá, hogy még a megmaradó szőrszálaktól is megfog szabadítani.
Jó-jó, nem olcsó, tény...de megéri az árát. Ha én ezt tudtam volna, hogy ténylegesen használni fog, és nem csupán reklámfogás, akkor már korábban is beszereztem volna, nem paráztam volna előtte hónapokig, hogy vegyem, ne vegyem. A legjobb cucc, ami a szőrtelenítő piacon van!
Kedves Utolsó!
A szőröd milyen színű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!