Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Össze lehet keverni ugyanattól...

Össze lehet keverni ugyanattól a márkától 2 színű hajfestéket?

Figyelt kérdés
Igazából középszőkét szeretnék és arra gondoltam, hogy összekevernék egy világosbarnát egy szőkével. Szerintetek ilyet lehet? Vagy a sötétebb szín lesz domináns?

2014. szept. 28. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
lutri... elvileg sikerülhet, féltartóssal már csináltam. Próbáld ki.
2014. szept. 28. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És a tiéd milyen lett? A világosabb vagy a sötétebb volt domináns? Ja azt nem írtam, hogy fodrászati hajfestékre gondoltam.
2014. szept. 28. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
persze ,összelehet.
2014. szept. 28. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Szokták is. Pl. egy kilences és hetes egyenlő arányú keveréke 8-asat ad. Ha nem egyenlő mennyiségeket keversz össze, akkor afelé hajlik a színmélység, amelyikből több van.
2014. szept. 29. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Voltam ma fodrászboltban, ott azt mondták az alapszíneket lehet keverni más árnyalatokkal. Azt is elmagyarázta a nő, hogy hogyan kell visszapigmentálni a hajat, mert én sötétebbet szeretnék most. Nagyon kedves volt, mindent úgy csináltam ahogy mondott a hajam mégis ugyanolyan lett, mint eddig :( Nem fogta be a festék :(
2014. szept. 29. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
hogyhogy nem fogta be? Írnál bővebben a dologról? Hátha tudok segíteni...
2014. szept. 29. 20:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs, csak most láttam, hogy válaszoltál. Azóta már befogta, mikor harmadjára festettem.
2014. nov. 11. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!