Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A magyar fiúknak nem tetszik...

A magyar fiúknak nem tetszik a természetes fehér bőr? Csak a barna (általában szolis)? Érdekes az ázsia férfiaknak a fehér bőr tetszik.

Figyelt kérdés
Miért épült be az agyba, hogy csak a szolibarna lány lehet szép és vonzó?

2014. szept. 28. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem hófehér bőröm van, a pasiknak mindig tetszettem, mindig megjegyzik hogy de gyönyörű fehér a bőröm. Szóval nem hiszem hogy bajuk lenne vele.
2014. szept. 30. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
hát igen, sok srácnak az ilyen mediterrán csajok jönnek be, akik között tényleg sok a gyönyörű, de ez az arctól függ inkább. legalább annyi gyönyörű hófehér bőrű lány is van. én úgy vettem észre, kezd kimenni a divatból a szolis bőr, az én fiú ismerőseim pl. utálják a szolis bőrszínt. a genetikailag barna bőr nyilván más, az szép. én elég fehér vagyok, az eddigi fiúimnak nagyon tetszett a színem. amúgy a távol-keleti fehérség mánia ide is begyűrűzhetne, én élvezném. : D
2014. okt. 22. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!