Mi történik, ha a szőke festéket 6%-os oxival keverem?
Sötétszôke hajat festenék, kevés ősz hajszállal. 8-as festékre gondoltam, csak fedni szeretném. Vagy vegyek inkább egy színezőt?
Nem akarok egy feltűnôen más színt, csak hogy kevésbé "világítsanak" az ôsz hajszálak, amik a szőke hajban egyébként sem feltűnőek.
Miért törné össze, ha 9 vagy 12%-os oxi helyett gyengébb oxit használok? Egy közép/sötétszőke pedig nem éppen hidrogénszőke. Szivatni sem szeretném, ha nem muszály, csak tompítani szeretném a kevés őszes hajszál fehérségét.
Bocsi, lehet én nem voltam érthető :)
Milyen most a hajad? Festett?
Persze, hogy lehet 6-os oxival felkenni a 8-as színmélységű festéket, sőt 3-assal is, ha úgy kívánja a frizura.
Az ősz hajszálak ellenállóbbak, mint a pigmentáltak, ezekhez inkább a 9-es oxidálót szokták használni.
Színezők nem alkalmasak ősz haj fedésére.
Ha csak az a cél, hogy elfedd az ősz szálakat és ne legyen változás a színben, akkor válassz ugyanolyan festéket, mint amilyen a hajszíned.
Az ősz hajszálak fehérségét Tompítani szeretném.
Na végre, csak sikerült kinyögnöm mit szeretnék :) Ennyi a lényeg, csak pont ez maradt ki.
Na azért így egészen más a helyzet. :)
Vannak kifejezetten férfi hajra való termékek, amik pont az ősz haj tompírására valók. Pl. ez.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!