Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történik, ha a szőke...

Mi történik, ha a szőke festéket 6%-os oxival keverem?

Figyelt kérdés

Sötétszôke hajat festenék, kevés ősz hajszállal. 8-as festékre gondoltam, csak fedni szeretném. Vagy vegyek inkább egy színezőt?

Nem akarok egy feltűnôen más színt, csak hogy kevésbé "világítsanak" az ôsz hajszálak, amik a szőke hajban egyébként sem feltűnőek.

2014. szept. 28. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
szia hozzáteheted a 6 os oxit max 1 kicsit összetöri a hajad de márt alapbol a hidrogén szöke festékek is ,,remélem tudtam segiteni 1 kicsit
2014. szept. 28. 10:31
 2/8 A kérdező kommentje:
??
2014. szept. 28. 12:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Miért törné össze, ha 9 vagy 12%-os oxi helyett gyengébb oxit használok? Egy közép/sötétszőke pedig nem éppen hidrogénszőke. Szivatni sem szeretném, ha nem muszály, csak tompítani szeretném a kevés őszes hajszál fehérségét.

Bocsi, lehet én nem voltam érthető :)

2014. szept. 28. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Milyen most a hajad? Festett?

Persze, hogy lehet 6-os oxival felkenni a 8-as színmélységű festéket, sőt 3-assal is, ha úgy kívánja a frizura.

Az ősz hajszálak ellenállóbbak, mint a pigmentáltak, ezekhez inkább a 9-es oxidálót szokták használni.

Színezők nem alkalmasak ősz haj fedésére.

Ha csak az a cél, hogy elfedd az ősz szálakat és ne legyen változás a színben, akkor válassz ugyanolyan festéket, mint amilyen a hajszíned.

2014. szept. 28. 16:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Természetes, és kifejezetten nem szeretnék 100%-os őszhajfedést. Férfihajról van szó.
2014. szept. 28. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Az ősz hajszálak fehérségét Tompítani szeretném.

Na végre, csak sikerült kinyögnöm mit szeretnék :) Ennyi a lényeg, csak pont ez maradt ki.

2014. szept. 28. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Na azért így egészen más a helyzet. :)

Vannak kifejezetten férfi hajra való termékek, amik pont az ősz haj tompírására valók. Pl. ez.:

[link]

2014. szept. 29. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :)
2014. szept. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!