Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a pattanásaimmal?

Mit csináljak a pattanásaimmal?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok pattanásos (most vagyok 16 éves) és nem csak az arcom, hanem a hátam, a karom, van hogy a nyakam is. rendszeresen tisztálkodom, van hogy többször is mint szükséges lenne. rendszeresen cserélem az ágynemű huzatokat (egy orvos szerint az is befolyásoló tényező). ami esetleg okozhatja, az a túlzott fehérje bevitel. vagy allergiás vagyok a tejsavó fehérjére. mert kondizok, és ezért. de nem tudom. nem vagyok benne biztos. tippek?

2014. szept. 27. 21:16
 1/6 anonim válasza:

Semmit, én is ilyen voltam, 20 éves korodra ki fogod nőni egy darab sem lesz. Addig használj alapozót, csodákra képes.

24F

2014. szept. 27. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom írni, amit előttem: életkori sajátosság sajnos. Használj olyan korrektort, ami nem csak elfedi a bőrhibákat, hanem le is szárítja a pattanásokat, akár a tested többi részén is, ne csak az arcodon. Nagyon fontos, hogy piszkos kézzel sose piszkáld, mert ott maradhat a nyoma évekre, ha elfertőződik.

Kitartás, pár év és alig lesz 1-1 itt-ott. :)

2014. szept. 28. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Kozmetikus kitisztítja és tud adni termékeket is.
2014. szept. 28. 05:45
 4/6 anonim ***** válasza:
vitaminokat szedsz? zöldséget eszel?
2014. szept. 28. 16:53
 5/6 kis.smiley válasza:
használj egy BB krémet (pl essens,Manhattan...stb.) nemcsak hogy eltakarja a pattanásokat mint az alapozó hanem ápolja is a bőröd,kiszárítja a pattanásokat (DM-ben,Rossmanban,Müllerben na de még a Tescoban is található) nekem nagyon segít,úgyhogy most már tényleg senki sem veszi észre hogy pattanásos vagyok L/15
2014. szept. 28. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:
esetleg a nevedet megtudhatom? :)
2014. szept. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!