Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség, nem akarok bebarnuln...

Segítség, nem akarok bebarnulni! (? )

Figyelt kérdés

Kiskorom óta aranyszőke hajam van, amit pár éve világosszőkével melírezetetek. Télen kicsit besötétedik, nyáron szépen kiszőkül. Pár napja kezdtem el használni az Alverde szőke samponját, ez is szép fényt adott neki.

Ma fésülködés közben viszont észrevettem, mintha a hajtöveim picit sötétebbek lennének. Nem tudom, azért e, mert esedékes a hajmosás, ősz van, vagy mert ideje lenne újramelíreztetni. Esetleg a fény is eshetett rá rosszul.

Ha 20 évig szőke voltam, akkor nincs rá sok esély, hogy most barnuljak be, ugye?

Mit tudok tenni ellene, ha mégis?

2014. szept. 27. 15:23
 1/1 kyra72 válasza:
Az unokatesóm is szőke, ő se barnult be. A hajtöve neki is sötétebb. Ha zavar, vegyél egy árnyalattal világosabb festéket, mint a hajad, és kend át vele!
2014. szept. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!