Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki lefordítaná nekem mit...

Valaki lefordítaná nekem mit mond a lány ebben a videóban?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=GzJ1Re_fR0o

Én is értek valamennyit, de sajnos nem mindent. Szóval a lényeg érdekelne belőle, hogy miket használt és hogyan a hajnövesztéshez.

Köszönöm!

2014. szept. 25. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2014. szept. 25. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:

A lényeg:

1) naponta 10-15 perc fésülködés, melynél az volt a lényeg, hogy olyan bogyós végű kefével csinálta, ami a fejbőrét masszírozta és így serkentette ott a vérkeringést (szóval nem a haj kifésülése volt a lényeg, hanem a fejbőr serkentése)

2)6 hetente a hajvégekből való icipici vágás a töredezettség megszüntetése miatt valamint frissítés címen

3) kevés Agave olajjal kenegette naponta a haját főként a végeket/alsóbb részeket, ami hajápolóként és regenerálóként használt

4) sok magvat evett a bennük lévő zsírok miatt, de hivatkozik az elején lévő csajra, aki pl halolajat ivott (csak a videó készítő azt nem szereti)

kb ennyi a lényeg

2014. szept. 25. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi, most már mindent tudok! :)
2014. szept. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!