Kozmetikai nagykezelés - mire lehet számítani?
Még sosem voltam kozmetikusnál, most nagykezelésre megyek, de nem tudom, mire számítsak.
Mennyire fog kipirosodni a bőröm? Ha mitesszereket is nyomkodnak, nem lesz sebes?
Mitesszerek nyomkodásától nem leszel sebes. Igazából nekem kozmetikai kezelés után sose lett sebes az arcom, inkább csak piros foltos (nyomkodás helyei), de ezek bőrtől függően gyorsan eltűnnek. Nálam ez 2 nap, ilyenkor másnap alapozóval és korrektorral lefedem és nem is látszik már semmi.
Emellett letisztítja az arcodat, gőzöli (kitágulnak a pórusok), nyomkod, masszíroz és utókezelést csinál, hogy a bőröd le legyen fertőtlenítve. Emellett még radíroz is, én maszkot is szoktam kapni, nem tudom, hogy ez minden ilyen szakmában dolgozónál egységes-e.
4-es jól mondja, ha úgy néztél ki 3-as, akkor bizony volt mit dolgozni az arcodon, ergo bizony szükséged van / lenne rá (persze lehet, azóta nem).
T. kérdező: alapvetően nem kellemes, de megéri időnként elmenni, az eredmény magáért beszél. Mindenképpen kérj (ha nem az alapszolgáltatás része) arcmasszázst a végén, így legalább kellemesen élménnyel zárul a kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!